cross line

Az SAP® Business One Starter Package egy olyan verziója az SAP Business One ERP szoftvernek, mely a mikro/kisvállalatok számára legfontosabb funkcionalitásokat ajánlja kedvező áron. A Starter Package egy előre konfigurált megoldás, mely maximum 5 felhasználóig használható és általában fix áron kerül bevezetésre. A rendszer a kisvállalatok igényeire szabott és a mérettől, funkcionalitástól függően 3-10 nap alatt már használatba vehető.

A Starter Package árairól részletes tájékoztatást ITT talál.

A Starter Package funkcióterjedelme az alap főkönyvi könyvelést, pénzügyet, értékesítést, beszerzést, készletkezelést és a CRM-et öleli fel. Ha üzleti igényei változnak vagy nőnek, lehetőség van egyszerű áttérésre az SAP Business One rendszerre és máris a teljes SAP Business One funkcionalitás használható. A Starter Package ideális a növekedő vállalkozásoknak, akik többet igényelnek egy egyszerű könyvelő szoftvernél, kinőtték a táblázatkezelőket vagy a szigetszerű szoftvereiket és hatékonyakká, átláthatókká, ellenőrizhetővé akarnak válni egy teljesen integrált szoftvermegoldás segítségével.

Funkcionális összehasonlítás a teljes SAP Business One rendszerrel

Szoftver összehasonlítás:

 

 

SAP Business One Starter Package

SAP Business One

Maximális felhasználószám

5

Tetszőleges

Funkcionalitás

Limitált funkcionalitású SAP Business One, magában foglalva az alap főkönyvi könyvelést, pénzügyet, értékesítést, beszerzést, készletvezetést, vevői és szállítói kapcsolatok kezelését, riportolást és adminisztrációt

Teljes funkcionalitás, beleértve:
Engedélyezési eljárásokat
Kölség könyvelést
Tervezést
Tárgyi eszközöket
Komissiózást és
Anyagszükséglet-tervezést
SAP Business One SoftwareDevelopment Kit-et
Leányvállalati integrációt

Bevezetési idők

A feladattól függően 3-10 nap

2 - 8 hét

Elérhetőség

Elérhető az összes országban és nyelven ami az SAP Business One által támogatott előrekonfigurált fix funkcionalitású és terjedelmű bevezetési csomaggal.

Elérhető 40 országban és 20 nyelven

Végfelhasználói support

Az SAP partner szolgáltatja a supportot

Az SAP partner szolgáltatja a supportot

 

 
cross line
Voyasoft  Informatikai Kft.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.
info@voyasoft.hu